onsdag 22 juli 2015

Semestertider

Nu har jag verkligen kommit in i semester-mode. Bortser från det mindre bra vädret och försöker hitta på saker att göra. Och det har hunnits med en hel del. Bland annat pyssel, ommöblering, syskonbarnmys, dans, syltkokning Furuvikparken och en tripp till Åsa. Lite skönt att egentligen inte ha allt för mycket inplanerat utan att ta dagarna lite som det kommer och bara vara. Härliga tider med andra ord. Bjuder här på lite sommarbilder från Luleresan och besöket hos Åsa, Johan och lille Manfred.

Första dagarna var ute på Åsas paradis ö Bergön utanför Hudiksvall. En helt fantastisk ö är nog lättast att beskriva ön på.






Efter bilfärden norrut, som för övrigt kändes som den snabbaste färden någonsin längst den sträckan.. så var vi (Jag, Åsa och Manfred) tillslut i Luleå.
Manfred och jag leker Cowboy och Indian.
Åsa bara skrattade åt min fjäder, förstår inte varför.
(Lånad bild av Åsa)
Vi åkte bil båt över älven. Vi försökte oss på en trippel groupie
fast Manfred tittade bort.
Gammelstad-kyrkby och gofika.

Sista kvällen var vi åt och åt på ett litet gemytligt ställe vid Lövskärhamn. Det såg inte mycket ut för världen utifrån men det är ju insidan som räknas.


Luleå från Lövskärhamn.
Lövskärhamn
Förresten badats har det hunnits med en endaste gång. Har ju inte varit jättesugen på det när det varit så kallt. Men ute på Bergön där var det bara ett måste.

 /Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar