söndag 15 september 2013

Kalas helg!

Som rubriken avslöjar har det varit en riktig kalas helg. I veckan har både pappa och mormor fyllt år och båda firades i helgen.

I lördagskväll efter jobbet bar det av till Hedemora och pappa. Det bjöds på prisbelönad grillad Siljanbörjare, otroligt god, milkshake och tårta. Gott, mättande och en skön kväll. Färden hem med bror kan ha varit den mest nostalgiska på länge. Vi pumpade 90´tals hits precis som det vore låg/mellanstadiedisco på den gamla goda tiden. Man kunde göra musik förr....

I dag var det kalas för mormor. Även här god mat inte tårta men äppelpaj. Hon fick en hel drös med rosenplantor. Rosenälskare som hon är och eftersom många av hennes buskar dog i våras av frosten så var det inte helt fel att köpa nya till henne. Hon vart både glad och överraskad Mysigt att få träffa alla syskon två dagar i rad dessutom. Inte var dag.

Som sagt en riktig kalas helg. 

Nu sitter jag i soffan och vilar, lagom trött i kroppen. Städat och gjort höstmysigt i lägenheten. Redo för en ny vecka. Den här tiden på året är inte så dum inte, som om någon tid på året vore dum. Mörkret kommer och man kan äntligen ta fram och tända ljus. Höst betyder dessutom att det snart är vinter. Och jag ÄLSKAR vintern mest av allt.


/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar