torsdag 6 december 2012

Snö och förkylning

På något vis hör det lite till att vara förkyld under vintern. Även om det inte är så kul. Man är lam i kroppen, har ingen ork eller matlust. Att plugga till en tenta med förkylning går inte heller så bra. Typiskt typiskt typiskt.

Men något kul i förkylningseländet är att det kommer en massa fin vit snö. Jag älskar verkligen snö. Det är väl knappast något som har missat att det var "kaos" igår. Blir lite less på media som använder ordet kaos så fort det kommer snö här nere i landet. Ja visst det kom en massa snö och blåst. Men det hade vi vetat om långt innan. Ska man då inte vara beredda på det? UL ställde in alla bussar, tågen slutade gå och flygen. Helt galet. Flygen kan jag förstå eftersom det blåste. Nu vart det visserligen kaos i Stockholm och Uppsala, men så fort det kommer snö ja då är det "snökaos" i media. Nåja, nu under natten har blåsten lagt sig och jag vaknar upp till ett underbart vitt vinterlandskap. Blir en promenad till jobbet idag  med.


 Lite bilder från balkongen för att illustrera vinterlandskapet från balkongen, gå ut på balkongen på egen risk. Får nog ringa hyresvärden och tala om att det hänger ganska mycket snö över taket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar